VORES FILOSOFI OG KONCEPT

Vi fokuserer på menneskerne! Derfor er en af de værdier, som vi lever, det socialt ansvar for befolkningen i vores region og ud over det.

Vores koncept er innovativt og effektivt! Som en del af en regional kampagne netværk vi lokale virksomheder med hinanden og med den respektive institution og opnår derved positivt PR-arbejde. Dette samarbejde skaber en win-win situation for alle involverende.

Gode koncepter alene er ikke tilstrækkeligt.

De skal udføres i praksis.
Det gør vi med en vellykkeden forretningsmodel. Vi opretter regionale netværk, som alle drager fordel af. I tider med globalisering styrker vi regionen og dens identitet. Regnbues opgave er erhvervelsen af lokale sponsorer, der muliggør vores produkter gennem deres økonomiske støtte. Til gengæld for dette kan virksomhederne præsentere sig med en reklame på det respektive produkt.

Med en professionel kampagne gør vi arbejdet i den respektive institution i regionen bedre kendt. Uanset om det drejer sig om sociale anliggender, kultur, uddannelse, kirke eller sport: vi sikrer, at almennyttig arbejde især får væsentligt mere opmærksomhed.

Institutionerne modtager et produkt fra vores nuværende sortiment som et synligt tegn på regional støtte. Og det er helt gratis!

Den regionale økonomi fremmes af vores kampagne.

Vi tænker også på de lokale virksomheder, der garanterer job og dermed styrker regionen. Her ser vi de bedste fremtidsudsigter for vores partnere og kunder.

Vi bygger et værdifuldt netværk, som drager fordel til alle af på mange måder. Vores koncept er allerede implementeret med succes i talrige sociale og kommunale institutioner, organisationer og klubber.

Alle projekter er resultatet af personlige kontakter fra vores medarbejdere. Projektledere udvikler skræddersyede, individuelle løsninger til hver kunde og implementerer dem efter fælles aftale.